Toekomstformule voor Digitale Transformatie

Op 17 oktober 2024 start de tweede editie van De Toekomstformule voor Digitale Transformatie. Dit exclusieve opleidingsprogramma wordt aangeboden door IT Academy Noord-Nederland in samenwerking met University of Groningen Business School (UGBS). Het programma bestaat uit zeven inspirerende masterclasses verzorgd door diverse gerenommeerde sprekers in het Prinsenhof in Groningen.

Digitale Transformatie: de weg naar toekomstbestendige organisaties

Organisaties worden steeds vaker geconfronteerd met disruptieve ontwikkelingen. Digitalisering biedt organisaties houvast en is een hulpmiddel om uitdagingen te meten en aan te pakken. Bovendien kan digitale transformatie richting geven en invulling bieden aan transities. Organisaties die willen groeien en zich willen voorbereiden op de toekomst, moeten de stap maken van digitalisering naar ‘echte’ digitale transformatie. In dit opleidingsprogramma worden de nieuwste technologische trends vormgegeven door middel van een mix aan werkvormen.

Ga in gesprek met leiders van de digitale revolutie

Dit traject is geschikt voor ICT-managers, programmamanagers digitale transformatie, CTO’s, CDO’s en CIO’s.

Leer omgaan met ongeziene en onvoorziene veranderingen en ga in gesprek met de leiders van de digitale revolutie. Onderwerpen die aan bod komen tijdens dit opleidingsprogramma zijn onder anderen digitale strategie en transformatie, business development en innovatie, benodigd leiderschap, IT Governance en datagedreven besturen.Het opleidingsprogramma biedt deelnemers nieuwe inzichten, tools én skills om de eigen organisatie voor te bereiden op de volgende fase van digitale transformatie. De opbrengsten van de masterclasses kunnen worden toegepast in de eigen organisatie. Samen worden ervaringen gedeeld en worden netwerkvorming en kennisdeling gestimuleerd. Met als doel de verankering van digitale transformatie in de strategie van de eigen organisatie.

Startdatum en inschrijving

Na de succesvolle eerste editie, start de tweede editie van De Toekomstformule voor Digitale Transformatie op 17 oktober 2024. De inschrijving is vanaf nu geopend. Voor een uitgebreide omschrijving van het traject wordt verwezen naar de specifieke opleidingspagina.

Totstandkoming opleidingsprogramma

De Toekomstformule voor Digitale Transformatie wordt aangeboden door IT Academy Noord-Nederland en de University of Groningen Business School (UGBS). In nauwe samenwerking en in overleg met netwerkorganisatie Samenwerking Noord is de behoefte in kaart gebracht en het opleidingsprogramma ontwikkeld.

Meer informatie of aanmelden? Klik hier: ⁣Tweede editie van de Toekomstformule voor Digitale Transformatie start 17 oktober! › IT Academy Noord-Nederland

Jouw event ook delen? Klik hier.