Meld jouw initiatief aan voor Regio Deal Zuid- en Oost-Drenthe II

Vanaf vandaag is het mogelijk om jouw initiatief aan te melden voor Regio Deal Zuid- en Oost-Drenthe II. Dit programma richt zich op het structureel verbeteren van de brede welvaart in onze regio. Tot en met vrijdag 18 oktober 2024 kun je jouw projectideeën indienen via het aanmeldformulier op de website van Regio Deal.

Regio Deal Zuid- en Oost-Drenthe II streeft ernaar dat jongeren die nu in onze regio opgroeien, in 2050 dezelfde kansen hebben als hun leeftijdsgenoten elders in Nederland. Om dit doel te bereiken, ligt de focus op het bevorderen van kansengelijkheid, het ontwikkelen van een vitale en zorgzame regio, het toekomstbestendig en veerkrachtig maken van de economie, en het creëren van een aantrekkelijke leefomgeving.

Doe mee en maak het verschil!
Heb jij een idee dat bijdraagt aan één of meerdere van deze opgaven? Dan is dit jouw kans om een verschil te maken! Meld je initiatief aan en werk samen met ons en andere betrokkenen om de toekomst van Zuid- en Oost-Drenthe vorm te geven.

Meer details, waaronder de bijlage met het proces, de toetsingscriteria, en de opgaven, vind je op de website van Regio Deal Zuid- en Oost-Drenthe II.
🔗 https://lnkd.in/eJN6wRMp

Jouw nieuws ook delen? Klik hier