Verandermanagement – Hoe maak je menselijke organisaties?

Wil jij blijven scoren en jouw bedrijf aantrekkelijk en toekomstbestendig maken? Durf dan anders te denken en te doen. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor je bedrijf én je team. We nodigen je uit om deel te nemen aan onze themabijeenkomsten voor werkgevers in de maakindustrie en installatietechniek. Deze bijeenkomsten bieden je de kans om te leren veranderen, te ontdekken hoe je succesvol kunt veranderen en wat je hiervoor kunt inzetten.

Verandermanagement – Hoe maak je menselijke organisaties?
Het 3-Luik ‘Verandering in Werkgeverschap’ start met een interessante inspiratiesessie van Jeroen Siebelt. Jeroen is sociaal psycholoog en adviseur Verandering bij onder andere de Radboud Universiteit Nijmegen. Hij gaat in op de grootste uitdaging van bedrijven die te maken hebben met het beter benutten van hun menselijk potentieel.

Verandering begint bij begrijpen. Verandering is complex. Organisatiestructuur, veranderverleden, motivatie, competentie, betekenisgeving, resultaatgerichtheid, psychologische veiligheid, enzovoorts. Dat heeft allemaal invloed op het succes of falen van verandering. Grote veranderingen zijn spannend, waar moet je überhaupt beginnen?

Jeroen Siebelt helpt ondernemers om enthousiast te worden over verandering door ze inzicht te geven in de belangrijkste psychologische en bedrijfskundige aspecten van verandering. Hij leert je om zelf hun situatie te analyseren en met meer vertrouwen een oplossing te bedenken. Verbruggen Palletizing Solutions zal de ervaring met verandermanagement delen.

Datum   : 26 september 2024
Tijdstip  : 14.45 – 18.30 uur
Locatie  : Verbruggen Palletizing Solutions in Emmeloord

Aanmelden en kosten

De bijeenkomsten zijn gratis, maar niet vrijblijvend. Bij afmelding na 19 september a.s. voor een of meerdere bijeenkomsten of no show tijdens de bijeenkomsten, brengen wij een bedrag van €75,- per deelnemer in rekening.

Meld je hier aan en ontdek hoe jij en jouw bedrijf succesvol kunnen veranderen.

*maximaal 50 deelnemers vol=vol!

 

Jouw event ook delen? Klik hier.