English content

Energy event van Green Business Challenge

Green Business Challenge lanceert hét evenement over energietransitie in het Noorden voor zowel professionals als iedereen geïnteresseerd in de energietransitie.

Op 17 mei a.s. vindt van 14:00 tot 17:00 het event plaats in de PR-zaal van de Gasunie, georganiseerd door de Green Business Challenge en New Energy Coalition.
De reden is tweeledig; mensen verder inspireren om te werken aan de benergietransitie en innovatieve pitches* krijgen een podium.

De energietransitie vraagt om innovatie, vraagt om aanpakkers en vraagt soms ook om inspiratie om verder te gaan óf zelfs te beginnen. Tijdens het Energy Event raken de bezoekers echt geïnspireerd en is er ruimte om te netwerken met andere geïnteresseerden. Hoe dat gebeurt? TED spreker Ruud Veltenaar is keynote spreker, internationale studententeams pitchen innovatieve ideeën en de koplopers binnen de noordelijke energietransitie zijn aanwezig. Dus kom geïnspireerd raken, en maak kennis met partners van de drie noordelijke provincies, New Energy Coalition, gemeente Leeuwarden, gemeente Groningen, Gasunie, Haitjema Grondwatertechniek, NAM, Hydrogen Prospect, Rijksuniversiteit Groningen, Airport Eelde, Groningen Seaports, Taem.io, ESN, Pouw Rent en meer.

Meer informatie of aanmelden? Klik hier!

Jouw event ook delen? Klik hier.