English content

Introductie van de nieuwe opleiding Productietechnicus (Verspaningstechnoloog)

Op 28 mei nodigt de Bedrijfsvakschool Drenthe (BVT) u van harte uit voor de introductie van de nieuwe opleiding Productietechnicus (Verspaningstechnoloog).

De wereld van verspaningstechnologie ontwikkelt zich voortdurend en dat vraagt om deskundige vakmensen die klaar zijn voor de uitdagingen van morgen.

Met een nieuwe opleiding Productietechnicus (Verspaningstechnoloog) bieden BVT en STODT in samenwerking met Drenthe College, Noorderpoort en Alfa-college een stevige basis voor uw medewerkers om zich verder te ontwikkelen en de nieuwste technieken in de verspaning onder de knie te krijgen.

Het programma start om 15.30 uur en zal vooral informatief en inspirerend zijn. We willen u graag meenemen in het opleidingstraject, de voordelen voor uw bedrijf en de impact op de groei en kwaliteit van uw team. Wij geloven dat deze opleiding een waardevolle aanvulling is voor uw organisatie en uw medewerkers. Het is een kans om voorop te blijven lopen in uw vakgebied en tegelijkertijd te investeren in de groei en ontwikkeling van uw team.

Na afloop van het programma is er gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje verder te netwerken en van gedachten te wisselen.

We hopen dat u aanwezig kunt zijn bij deze introductie. Uw aanmelding voor deze speciale gelegenheid kunt u sturen naar info@bvtdrenthe.nl voor 13 mei. Laat deze kans niet aan u voorbijgaan en zorg dat uw bedrijf en medewerkers goed voorbereid zijn op de toekomst van verspaningstechnologie. Wij kijken uit naar uw komst!

28 mei | 15:30 – 17:00 uur | Drenthe College
Anna Paulownalaan 1, Emmen
info@bvtdrenthe.nl | 06 – 55 80 31 62

Jouw event ook delen? Klik hier.