English content

Lunchbijeenkomst substantiële subsidies

Wil jij met jouw bedrijf of organisatie verder ontwikkelen? Dan hebben wij goed nieuws voor jou: er komen substantiële subsidies beschikbaar om je hierbij te ondersteunen.

Laat je informeren over de nieuwe mogelijkheden rondom het laten groeien en uitbreiden van jouw bedrijf. Er komen substantiële subsidies beschikbaar die je hierbij kunnen ondersteunen.

Meld je aan voor een lunchbijeenkomst die wordt georganiseerd door ASBR Subsidium B.V. op maandag 25 maart bij Growing Emmen. ASBR Subsidium B.V. biedt subsidieadvies aan het grotere midden- en kleinbedrijf. Zij kunnen organisaties ondersteunen bij het volledige subsidietraject, wat bestaat uit het opstellen en indienen van de aanvraag, het onderhouden van contacten met de subsidie verlenende instantie, het begeleiden van de projectadministratie en het opstellen van tussentijdse rapportages en einddeclaratie. Tijdens deze bijeenkomsten zal een strategisch partner van ASBR Subsidium B.V. alles rondom de nieuwe substantiële subsidies vertellen.

Voor wie?

Heb jij als ondernemer interesse in hoe je groei en uitbreiding van je bedrijf kunt financieren? Dan is deze bijeenkomst interessant voor jou.

Programma

Woensdag 20 maart bij het Van der Valk Hotel aan de A7 in Zuidbroek.
Maandag 25 maart bij Growing Emmen aan De Bukakkers 20 in Emmen.

Beide dagen van 10:30 tot 13:00 uur.

10:30 uur | Inloop
11:00 uur | Welkom en opening door Jurgen Elshof, regiomanger bij VNO-NCW MKB Noord en Edwin Klomp, algemeen directeur bij ASBR.
11:30 uur | Break out 1 – Emille Schoonbeek over SLIM en MDIEU
12:00 uur | Break out 2 – Hendrik Jan Oeben over JTF
12:30 uur | Afsluiting door Jurgen Elshof en Edwin Klomp
13:00 uur | Einde bijeenkomst

Aanmelden

Meld je hier aan voor de lunchbijeenkomst. Deelname is kosteloos. Let op, er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Locatie: Growing Emmen | De Bukakkers 20, 7811 KZ Emmen

Jouw event ook delen? Klik hier.