English content

Matchday

MatchDay is terug!

Op donderdag 17 oktober 2024 (13.00 uur – 16.00 uur) is de uitgelezen kans om met onze mbo- en hbo-talenten in contact te komen.

Tijdens MatchDay komt u persoonlijk in contact met enthousiaste mbo- en hbo-studenten in Emmen? Biedt u een interessante stage- en/of afstudeerplek of bent u op zoek naar een starter? Dan is MatchDay hiervoor de uitgelezen kans! NHL Stenden en Drenthe College organiseren deze carrieredag in Greenwise Campus Innovatiecentrum.

 

Wat kost het?

Graag bieden wij u de mogelijkheid om deel te nemen aan deze dag. U kunt uw organisatie presenteren met een interessante stageplaats, afstudeerplaats en/of startersvacature. Lees hieronder van welke opleiding studenten aanwezig zijn en download via de button een overzicht met links naar mogelijke functies.

Elke deelnemende organisatie krijgt één statafel en stroompunt om zich te presenteren. Indien gewenst kunt u uw roll-up banner (80×200 cm) achter deze statafel plaatsen. Zijn er andere wensen, dan horen wij het graag.

Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en om dit te kunnen organiseren vragen wij een vergoeding. U kunt daarbij kiezen uit onderstaande pakketten:

Pakketten

Pakket 1

Pakket 2

Stand (inclusief lunch maximaal 3 personen)

Alles van pakket 1 + onderstaande

Naamvermelding in programmaboekje

Logo vermelding in e-mail naar studenten

Naamvermelding in e-mail naar studenten

Logo + naamvermelding in LinkedIn bericht

Groot logo vermelding in programmaboekje

Groot logo vermelding in aftermovie

€ 125,- (exclusief btw)

€ 275,- (exclusief btw)

Let op: Tijdens het event wordt er zowel Nederlands en Engels gesproken, gezien onze internationale studenten.

 

Vragen?

Vragen over MatchDay? Neem dan contact op met Roy Rocks (roy.rocks@nhlstenden.com), NHL Stenden Hogeschool Emmen. Aanmelden kan via onderstaande button tot uiterlijk woensdag 14 juni 2024.

Dit evenement organiseren wij met verschillende partners. Mogelijk ontvangt u deze uitnodiging vaker.

Jouw event ook delen? Klik hier.