English content

Ondernemersevent Emmen

In 2024 vindt het Ondernemersevent Emmen plaats bij Sligro Emmen op woensdag 27 maart van 17.30 – 20 uur (inloop vanaf 17.00 uur). Het thema is dit jaar Oranje Boven: kom alvast in de juiste stemming voor Koningsdag!

Ondernemend Emmen heeft ca. 300 aangesloten leden die zich bevinden op de verschillende bedrijventerreinen binnen de gemeente Emmen. Sligro Emmen is de groothandel voor horeca en MKB-ondernemers in Emmen en omgeving. Zowel de Sligro als Ondernemend Emmen willen laagdrempelig zijn. Dit uitgangspunt en hun beider netwerk heeft geleid tot een prettige samenwerking bij de organisatie van het jaarlijkse Ondernemersevent Emmen. De insteek voor het evenement is: “Geen stropdassen en lange jurken, wel bier, bitterballen en een spijkerbroek.” Dit alles onder het genot van live muziek.
De catering wordt ieder jaar verzorgd door studenten van de Hogere Hotelschool NHL Stenden onder de professionele begeleiding van Sligro-medewerkers. We werken ieder jaar met een thema dat als uitgangspunt dient voor de hapjes en drankjes. Het allerbelangrijkste ingrediënt van het evenement is de sfeer.

In 2024 vindt het Ondernemersevent Emmen plaats bij Sligro Emmen op woensdag 27 maart van 17.30 – 20 uur (inloop vanaf 17.00 uur).
Het thema is dit jaar Oranje Boven: kom alvast in de juiste stemming voor Koningsdag! Hapjes en drankjes zullen in stijl zijn, de dresscode is ’touch of orange’. Geheel vrijblijvend uiteraard, maar… degene met de beste outfit wint een prijs waarin Nederland en Argentinië samenkomen.
Tijdens de avond kun je meedoen met oudhollandse spelletjes die punten opleveren. Degene die hiermee de meeste punten behaalt wint een aantrekkelijk shoptegoed bij Sligro Emmen.

De muziek tijdens het Ondernemersevent wordt verzorgt door Vinyl DJ MEL.

Aanmelden of meer informatie? Klik hier!

Arda van Dam

Jouw event ook delen? Klik hier.