English content

IQonIQ terugblik op het IQ Event

We kijken terug op een succesvolle eerste editie van het IQ Tech Event.
Een evenement waar het draaide om ontmoeten, innovatie en boeiende sprekers. Tijdens deze editie draaide het om de blik op de toekomst, van de nieuwste technologische ontwikkelingen tot wendbaarheid van organisaties en de rol van leiders en managers daarin. Tijdens hét kennisevenent van de maakindustrie onthulden wij de nieuwe naam: IQonIQ. Een naam die passend is bij wie we samen zijn, waar we nu staan en bovenal passend bij onze regio.

Na de aftrap door Peter Jan Cool en Alwin te Rietstap, twee van de founding fathers van IQ, inspirerende verhalen van Frank van Houten en Hielkje Reindersma van Pluggerz.

Vervolgens gingen we uiteen in verschillende werksessies gegeven door Emmelien Regeling (Duurzame Fabriek) Deborah Aarnink, Jon Bergsma (CSRD) Annemarie Mulder en Robin Burghard (Smart Working) Ewout Warringa (VR/AR) Kees Luttik (Cultuurshift) en Barry te Dorsthorst (Digitale Fabriek). De afsluiting door Mark Helder voorzitter van de Koninklijke Metaalunir was net als alle andere sprekers persoonlijk, kwetsbaar en inspirerend over de uitdagingen van de “zachte” kant van het technische hoogstaande bedrijf. Met een mooie oproep: Pak de regie en doe het samen!

Laten we de gesprekken en samenwerkingen voortzetten voor een toekomst vol innovatie!

Dit was een bericht van IQonIQ, een initiatief dat deel uit maakt van ons innovatie ecosysteem.

Jouw nieuws ook delen? Klik hier