English content

IT Hub en Ondernemend Hoogeveen slaan handen ineen

Digitalisering, je ontkomt er niet meer aan. Of je als ondernemer gaat digitaliseren is tegenwoordig niet meer de vraag, maar wanneer je gaat digitaliseren. De IT Hub en Ondernemend Hoogeveen slaan handen ineen om de ondernemer te informeren en inspireren over digitalisering.

De samenwerking met IT Hub en Ondernemend Hoogeveen biedt kansen om elkaars netwerk te versterken en te gebruiken. Het doel van de samenwerking is het helpen en ondersteunen van ondernemers bij innovatie, ontwikkeling en digitalisering. “Dit doen wij door gezamenlijk evenementen, workshop en trainingen te organiseren rondom het thema innovatie, digitalisering, IT en AI”, aldus Edwin Gels, directeur IT Hub. Hiermee willen beide partners vooral de ondernemers faciliteren om kennis te vergaren maar ook starters, scale-ups en bovenal het ondernemerschap aanmoedigen. Daarnaast kunnen deelnemende ondernemers zich aansluiten bij de IT Hub en gebruik maken van de faciliteiten van de hub, zoals vergaderruimtes en werkplekken. Voor ondernemers is de  IT Hub een inspirerende ontmoetingsplek om te verbinden met andere ondernemers, IT-talent en onderwijs. Ook bestuur en werkgroepen van Ondernemend Hoogeveen kunnen gebruik maken van deze  faciliteiten.

Ondernemend Hoogeveen is ervan overtuigd dat wanneer we samen verder kijken we samen verder komen. Daarnaast is Ondernemend Hoogeveen er ook om de verbondenheid tussen ondernemers te stimuleren en hen met elkaar in contact te brengen. Een mooie missie waarbij een samenwerking met de IT Hub niet uit kon blijven. De samenwerking met het IT-innovatie platform, dat het Noord Nederlandse bedrijfsleven, onderwijs, studenten en overheden faciliteert om de innovatiekracht te vergroten en de digitale transitie te ondersteunen, biedt de leden van Ondernemer Hoogeveen nog meer kansen en mogelijkheden. Bij de IT Hub klopt een ondernemer aan voor innovatie- en digitaliseringsvraagstukken zoals het digitaliseren van bedrijfsprocessen of het inzetten van kunstmatige intelligentie voor HR. Door middel van het aantrekken, opleiden en behouden van IT talent en het helpen van bedrijven met de digitale transitie verbindt de IT HUB ondernemers, kennisinstellingen en overheid voor een toekomstbestendig bedrijfsleven in de regio.

Een mooie samenwerking waar wij als Dutch TechZone alleen maar trots op kunnen zijn. Voor meer informatie over beide ondernemingen, klik de linkjes hieronder:

IT Hub | Business ahead of the future

Ondernemend Hoogeveen

Jouw nieuws ook delen? Klik hier