English content

Nieuwe Dutch TechZone website

De dynamische Dutch TechZone bloeit en groeit, en met deze uitbreiding gedijt ook de digitale aanwezigheid van de gemeenschap. Dutch TechZone heeft een gloednieuwe website, een platform dat meegroeit met de ontwikkelingen en behoeften van de regio.

De lancering van deze nieuwe website markeert een belangrijke mijlpaal in het streven van Dutch TechZone om de samenwerking en verbinding binnen de regio te versterken.

De site is, samen met het in Dedemsvaart gevestigde Webzuiver, ontworpen met het oog op gebruiksvriendelijkheid en toegankelijkheid. Bezoekers kunnen gemakkelijk navigeren door verschillende secties, waaronder actuele nieuws, evenementen, samenwerkingsverhalen en informatie over de regio en het programma Dutch TechZone. Bovendien kunnen ze via de site rechtstreeks contact opnemen met het team van Dutch TechZone voor verdere vragen of samenwerkingsvoorstellen. Ook heb je de mogelijkheid zelf succesverhalen, actualiteiten en evenementen aan te leveren.

Met de lancering van de nieuwe website van Dutch TechZone komt de visie van een meer verbonden en veerkrachtige regio weer een stap dichterbij. Bezoekers worden aangemoedigd om de site te verkennen, verhalen en evenementen in te sturen en bij te dragen aan de bloeiende gemeenschap van Dutch TechZone.

Jouw nieuws ook delen? Klik hier