English content

Binder 3D

Binder3D is het “fieldlab” voor industrieel 3D-printen én 3D-scannen in de noordelijke provincies. Binden en verbinden zit in ons DNA. Bovendien wordt de Engelse term “binder” bij 3D printen gebruikt voor het verbinden van poeder tot product. Binder3D dus!

Dankzij ons uitgebreide netwerk en onze succesvolle samenwerkingen wordt Binder3D inmiddels gezien als de spin-in-het-web op het gebied van 3D-printen en 3D scannen. Wij willen een brug slaan tussen de MKB-ondernemer en het industrieel 3D printen. Ondernemers die willen starten met of een vervolgstap willen zetten in het 3D-printen kunnen bij ons terecht.

Wij faciliteren en ondersteunen bedrijven bij het realiseren van hun innovatie-ambities. Hier ontdekken bedrijven het 3D-printen en 3D-scannen en bereiden zij zich voor op de productie- en ontwerpmethoden van morgen. Binder3D verbindt zo ondernemers, onderwijs- en onderzoeksinstellingen en industriële experts.

Binder3D maakt de overstap naar industrieel 3D printing en 3D scannen voor ondernemers veel eenvoudiger doordat Binder3D op alle vlakken hulp biedt. Of dat nu in 3D engineering of consultancy van onderdelen/projecten is, in de vorm van trainingen voor medewerkers is of dat het bestaat uit productiecapaciteit ter beschikking stellen in de vorm van de 3D printservice. Binder3D helpt uw bedrijf een vliegende start te maken met 3D printen.

 

Meer weten over Binder3D? Klik hier: Binder3D – Een vliegende start met 3D printen

Contactgegevens