English content

DNA Next

DNA Next is opgericht door drie roc’s uit het Noorden: Drenthe College, Noorderpoort en Alfa-college. We hebben eigentijdse opleidingen, cursussen en trainingen. Om bij te blijven, stappen te maken of een nieuwe richting in te slaan.

We zijn er voor bij- en omscholing van vakmensen. Om je te ondersteunen in jouw ambities. Met elkaar maken we regionale impact, door vakmensen bij- en om te scholen. Vakmensen die de regio hard nodig heeft. We doen dit samen met bedrijven, docenten – en met jou.

Ons werk verandert. Verander mee.

Het ontstaan van DNA Next

Samen kom je verder. Door het aanbod van de drie roc’s te bundelen, maken we het jou makkelijker om een cursus, opleiding of training te vinden die bij je past.

We zijn nauw verbonden — in missie en praktijk — met de regio en mentaliteit. Zo weten we wat er speelt, in vak en bedrijfstak.

Bovendien hebben we een hecht, sterk en zichtbaar regionaal netwerk. DNA Next is aanwezig: met locaties verdeeld over de hele regio zijn we altijd dichtbij. Ons aanbod stemmen we af met bedrijven en organisaties uit de regio, zo leer je vaardigheden die relevant zijn en aansluiten op de lokale vraag. Vaardigheden en kennis waar je iets aan hebt, vandaag én morgen.