English content

Makerspace

Een hackerspace/makerspace is een plek waar creatieve techneuten aan hun projecten kunnen werken en elkaar kunnen ontmoeten.

Onze makerspace/hackerspace/clubgebouw is gevestigd bij het Fablab in Coevorden.  Je kunt hier gebruik maken van lasersnijders, freesmachines, 3d printers, je kunt er met robots werken, er zijn drones en andere hi-tec apparatuur. We hebben een groot pand met meerdere werkruimtes. De ruimtes staan vol met gereedschap en aan de werktafels kun je zo aan de slag. Zo zijn er werkplekken voor elektronica, solderen, 3d-printen, lasersnijden, fotografie, programmeren, fabricage, is er een lounge met bar, een nerdbibliotheek, een vr-ruimte en meer.

Maar ook als je minder kennis en ervaring hebt dan ben je van harte welkom. We organiseren workshops waar veel verschillende dingen kunt leren zoals programmeren, elektronica, lassen, cnc machines, installatie-techniek, plc’s en veel meer.

 

Als je ook maar iets hebt met dingen maken, elektronica, knutselen, computers of techniek is Hackerspace Drenthe de plaats die je niet meer loslaat. Dit alles is voor en door onze deelnemers. Ben je nieuwsgierig geworden? Kom dan langs op woensdagavond of meld je aan voor een van de geplande activiteiten van de hackerspace of het fablab.

 

Meer weten over Makerspace? Klik hier: Hacker & makerspace Drenthe – Elke woensdagavond geopend (hackerspace-drenthe.nl)

Of neem contact op: bestuur@hackerspace-drenthe.nl