English content

De Grote Zwerfafvalactie

Vanuit Impact in de regio zetten we ons in voor de grote zwerfafvalactie op 𝐯𝐫𝐢𝐣𝐝𝐚𝐠 𝟐𝟏 𝐣𝐮𝐧𝐢.
Samen met zo’n tweeduizend mensen vanuit het bedrijfsleven, scholen en vrijwilligers steken we de handen uit de mouwen om de hele gemeente Emmen zwerfafvalvrij te maken

De dag begint om 9.30 uur ’s ochtends met de kick-off op een het Raadhuisplein in Emmen centrum, waar onze wethouder Jan Bos met een aantal basisschoolklassen het startsein zal geven. Maar dat is niet alles! Ook een groep entertainers doet mee. Zij touren de hele dag door de gemeente en gaan langs bij de opruimers. Ontmoet bijvoorbeeld Captain Garbage, de Schoonclowns, Nico met z’n Kliko of de Opruimbeer.

Elke klas, elk bedrijf of groep vrijwilligers krijgt een stukje gemeente Emmen toebedeeld. Het opruimen kost ongeveer 90 minuten en kan op elk gewenst tijdstip tot 17.00 uur plaatsvinden. Materialen zoals grijpers en hesjes worden vooraf bezorgd en er is zelfs een bedrag te verdienen voor een het (lokale) goede doel dat jullie zelf bepalen. Meester Sander legt alles uit in een korte video.

Zet de datum in je agenda, verzamel je klas, vrienden, familie, collega’s, en sluit je aan.

Laten we samenwerken om de gemeente Emmen de schoonste gemeente van Nederland te maken. We zien je op 21 juni voor ‘gemeente Emmen in 1 dag schoon’.

Meer informatie of aanmelden? Klik hier!

Jouw event ook delen? Klik hier.