Het Huis van Sarah on tour door Nederland

Maak kennis met jouw rol in de toekomst!

Als maatschappij staan we voor grote uitdagingen. Hoe gaan we met de wereld om? Hoe laten we haar achter aan onze kinderen en kleinkinderen? De techniek speelt hierbij een hoofdrol. Bij de energietransitie, circulaire economie, verstedelijking en digitalisering. Jij bent een van de sleutelpersonen naar de toekomst. Huis van Sarah (een samenwerking tussen Wij Techniek en TheaterMakers Radio Kootwijk) opent je ogen, stelt je vragen, en zet je aan het denken over jouw rol in het vormgeven van een toekomstbestendige samenleving. En dat doen we in heel Nederland.

Wie is Sarah?

Misschien woont ze wel bij jou in de straat, ken je haar van vakantie, werkt ze in jouw bedrijf of doet ze je denken aan een goede bekende. Sarah is zwanger; ze brengt een kind op de wereld dat in 2070 nog volop in het leven staat. Maar welke wereld laten we achter voor dit kind? Deze
vraag is essentieel geworden voor Sarah. Ze beseft dat de vakmensen van de installatiebranche hier het verschil in kunnen maken. Dat zij voor een belangrijk deel kunnen bepalen hoe de wereld eruitziet in 2070.

Wat ga je ervaren in het Huis van Sarah?

In het Huis van Sarah staan zes grote verhuiskisten met ieder een eigen kamer en verhaal. Als publiek zit je niet stil; je gaat van kamer naar kamer met Sarah als je persoonlijke gids. Zes verschillende invalshoeken met uitdagende vragen over de toekomst van de technische installatiebranche en jouw eigen toekomst, op weg naar 2025 en verder.

Waar en wanneer

Graag nodigen wij je persoonlijk uit voor het Huis van Sarah op 13 en 14 juni 2022 in de Oude Busremise, Eerste Bokslootweg 1 in Emmen.

Het programma

17.30 uur – soep met een broodje
18.30 uur – start programma
21.30 uur – einde programma en gelegenheid voor een hapje en drankje

Aanmelden

Download de speciale Huis van Sarah app (via Android of iOS) en bestel je gratis ticket. Er is per avond maar een beperkt aantal plaatsen; vol is vol. De app bied je ook de mogelijkheid om direct andere mensen uit te nodigen om aanwezig te zijn bij het Huis van Sarah. Doe dat vooral! Iedere deelnemer dient via de Huis van Sarah app persoonlijk een gratis ticket aan te vragen.

Meer informatie: www.wij-techniek.nl/huisvansarah
Hartelijke groeten en heel graag tot 13 of 14 juni 2023 in Emmen!