Regiodatabank – Zoek meer dan 16.000 bedrijven in de regio!

Met de regiodatabank vind je in enkele stappen de relevante bedrijven voor jouw vraag! De databank is interactief en biedt daarom allerlei doorsnedes voor allerlei ‘lijstjes van bedrijven uit de regio’.


Welke organisatie helpt jouw bedrijf een stap verder? Klik op de punten op de kaart, of scroll er door heen.

Hoe werkt het?

De zoekresultaten verschijnen zowel op de kaart als in de tabel aan de rechterkant. De beste resultaten komen uit combinaties tussen de uitklapbare filters en het zoeken op tekst (let op: er wordt letterlijk op de zoekopdracht gezocht). Door steeds een filter toe te voegen wordt het aantal bedrijven behapbaarder en specifieker voor je zoektocht. Opnieuw zoeken? Gebruik de reset knop. Meer weten over een onderdeel van de databank? Beweeg je muis over het i-icoontje voor meer informatie.

Waarom deze databank

De regiodatabank is een project van de Regiodeal Zuid- en Oost-Drenthe. De regiodatabank heeft als doel om regionale samenwerking en innovatie te stimuleren. Dat wordt gedaan door middel van data. We verzamelen en verbinden data over bedrijven. Door het visualiseren en doorzoekbaar maken van deze data vinden ondernemers andere bedrijven die ze nog niet


Bekijk ook de andere Numberz visualisaties of ga terug naar het overzicht.

Het ecosysteem

Ondernemersverenigingen, onderwijsinstellingen en innovatie hotspots. Zoek connecties via de interactieve kaart.

Focus op de kern

Leer meer over de kerncijfers van de zone en de nabije omgeving. Bekijk de grafieken en diagrammen in de verschillende tabbladen.

Aanbestedingen

Zoek op basis van jouw expertise naar interessant werk binnen en buiten de zone!

Subsidiemogelijkheden

Ontdek de subsidiemogelijkheden om jouw bedrijf financieel te steunen.

Numberz

Meer weten over Numberz?