English content

Een nieuwe Dutch TechZone website met dank aan Webzuiver

Met alle mooie ontwikkelingen in de Dutch TechZone vonden wij dat onze website niet achter konden blijven. Daarom hebben we besloten om de website aan te pakken. Samen met Webzuiver hebben wij de afgelopen maanden veel werk verricht om de website op de deadline van 26 februari live te laten gaan. Dit is door de fijne samenwerking met eigenaren Gerwin van der Kamp en Sander Mastenbroek maar ook met het team van Webzuiver gelukt. Een website is nooit af en er zal nog het een en ander moeten gebeuren maar we zijn blij met de aanpassingen die al gedaan zijn. Klik hier voor meer informatie over en de mogelijkheden van onze vernieuwde site.

Hier wat meer informatie over onze websitebouwers: Webzuiver. Opgericht door Gerwin van der Kamp en Sander Mastenbroek is Webzuiver nu ruim drie jaar actief in het ontwerpen en bouwen van websites en webshops, met een focus op WordPress en WooCommerce.

Wat ons opviel tijdens het werken met Webzuiver is hun sterke nadruk op klantbetrokkenheid en transparante communicatie. Bij het bespreken van het project proberen ze zo helder mogelijk te krijgen wat we precies wouden bereiken met onze online aanwezigheid. Dit resulteert vaak in eerlijke en duidelijke voorstellen, waarbij ze niet aarzelen om ons te adviseren als ze denken dat een bepaalde functie niet de gewenste resultaten zal opleveren.

De oprichters, elk met hun eigen expertise in ontwerp en technische ontwikkeling, geloven sterk in het belang van een goed werkende website die zowel technisch als inhoudelijk klopt. Ze benadrukken dat hun betrokkenheid niet eindigt bij de oplevering van een project; ze blijven beschikbaar voor ondersteuning en advies, zelfs nadat de website live is gegaan.

Webzuiver heeft inmiddels een diverse klantenkring opgebouwd, variërend van individuele zzp’ers tot grote bedrijven en overheidsinstanties binnen de Dutch TechZone maar ook daarbuiten. De oprichters zijn trots op wat ze hebben bereikt met hun kleine team en kijken uit naar verdere groei in de komende jaren, terwijl ze blijven streven naar kwaliteit en klanttevredenheid.

Voor meer informatie over de diensten en projecten van Webzuiver kunnen geïnteresseerden terecht op hun website Webzuiver.nl.

Ook de site van ondernemen in Hardenberg is gemaakt door Webzuiver. Als dank voor bewezen diensten is er een mooi artikel geschreven door ondernemen in Hardenberg. Dit artikel is te lezen op ondernemeninhardenberg.nl.

Heb je ook een succesverhaal? Klik hier