English content

23 September start de Ondernemersschool

Heb je altijd al gedroomd van het runnen van je eigen bedrijf, maar weet je niet waar je moet beginnen? Of ben je al gestart en op zoek naar manieren om je onderneming naar een hoger niveau te tillen? Het ondernemersplatform Ondernemen in Hardenberg lanceert een nieuwe Ondernemersschool voor potentiële startups, met de startdatum op 23 september 2024.

 Ontwikkel jouw ondernemerschap

De Ondernemersschool is speciaal ontworpen om jou te begeleiden op je reis naar succesvol ondernemerschap. In een serie van 10 bijeenkomsten delen experts uit het vakgebied hun kennis en ervaring. Je leert onder andere hoe je een solide ondernemingsplan opstelt, effectieve marketingstrategieën ontwikkelt, winst genereert en nog veel meer.

Wat kun je verwachten na het volgen van de Ondernemersschool?

  • Een inspirerend ondernemingsplan: Je hebt een goed doordacht ondernemingsplan geschreven en kunt dit overtuigend pitchen.
  • Klaar voor de volgende stap: Je bent klaar om een serieuze stap te maken in je ondernemerscarrière.
  • Waardevol netwerk: Je bouwt een waardevol netwerk op met mede-cursisten.
  • Krediet en coaching: Je krijgt de mogelijkheid om een krediet of coachingstraject aan te vragen bij Qredits.

Durf jij de sprong te wagen en jouw potentieel als ondernemer te ontdekken? Schrijf je vandaag nog in voor de Ondernemersschool en zet daarmee de eerste stap naar een succesvolle toekomst vol ondernemerschap. Vermeld in je bericht “Ondernemersschool” om je inschrijving te voltooien. Inschrijven? Klik hier!

Gratis Masterclass

Twijfel je nog en wil je eerst meer informatie? Meld je dan snel aan voor de gratis masterclass op 27 juni om 19.30 uur. Tijdens deze interactieve sessie worden alle ins en outs van het starten van een onderneming besproken. Dit is de perfecte gelegenheid om vragen te stellen en een beter beeld te krijgen van wat de Ondernemersschool voor jou kan betekenen.

Praktische Informatie

De 10 bijeenkomsten voor de Ondernemersschool worden wekelijks aangeboden en starten op 23 september. Deze bijeenkomsten vinden plaats in een inspirerende omgeving in de gemeente Hardenberg.

Meer weten over Ondernemend Hardenberg? Klik hier!

Jouw nieuws ook delen? Klik hier