Storiez

Actief in de maakindustrie?

Read 5 min.

Kom 9 februari 2023 van 14:00 tot 16:30 uur kennis maken met Skillslab industriële “vision”-technologie: voor studenten en professionals.

Binnen de technische branche weet iedereen dat de wereld van techniek continu in beweging is. Organisaties moeten investeren in hun medewerkers en actueel, toekomstbestendig onderwijs is hierbij van groot belang. Maar hoe kunnen organisaties dit aanpakken?

Skillslab

De bedrijven uit de maakindustrie in de regio Zuid- en Oost-Drenthe – de zogeheten Dutch TechZone- werken steeds intensiever samen. Eén van de bedrijven uit de regio, het innovatieve Stevens Engineering in Emmen, biedt een trainings- en instructieruimte: het Skillslab. Dit is een professionele leeromgeving waar professionals en studenten de kans krijgen om allerlei specifieke competenties en vaardigheden onder de knie te krijgen met behulp van virtuele oefenmodellen en visuele leermiddelen.

Kennismaking

Kom op donderdag 9 februari 2023 kennis maken met het Skillslab. Stevens Engineering, in samenwerking met Skills4Future, geeft op deze dag een introductieworkshop voor geïnteresseerden. Er wordt uitgelegd wat “vision”-technologie inhoudt en hoe de industrie met deze technologie grip houdt op hun processen. Deze techniek maakt met behulp van camera’s een foto van een product. De foto wordt vervolgens gebruikt voor het meten of controleren van het product. Geavanceerde software berekent de gewenste waarden of bepaalt of een product naar wens is. Tijdens de kennismakingsmiddag leer je meer over hoe dit precies werkt.

Meld je gratis aan! Stuur een email naar jgrootjans@stevens.nl