Numbers

Een simpele ingang voor inwoners, ondernemers, onderwijs en overheid om inzicht te krijgen in het ecosysteem op het gebied van ondernemersverenigingen, onderwijs en innovatie. Maar ook om informatie te verkrijgen over de kerncijfers van de zone.

Onderstaand vind je alle cijfers van de regiodatabank weergegeven in interactieve visualisaties. De visualisaties zijn klikbaar.

Regiodatabank

Zoek door meer dan 60.000 bedrijven in Drenthe en Hardenberg. Ontdek mogelijke klanten, leveranciers of partners die je nog niet kent en verrijk jouw bedrijfsprofiel om beter gevonden te worden

De zone in beeld

Innovatieve organisaties in de regio. Ontdek wat de zone te bieden heeft door middel van de kaart met video’s.

Focus op de kern

Leer meer over de kerncijfers van de zone en de nabije omgeving. Bekijk de grafieken en diagrammen in de verschillende tabbladen.

Subsidiemogelijkheden

Ontdek de subsidiemogelijkheden om jouw bedrijf financieel te steunen.

Aanbestedingen

Zoek op basis van jouw expertise naar interessant werk binnen en buiten de zone!

Het ecosysteem

Ondernemersverenigingen, onderwijsinstellingen en innovatie hotspots. Zoek connecties via de interactieve kaart.

“De Regiodatabank is opgestart vanuit de behoefte van ondernemers en andere belanghebbenden. Ze kunnen hier in een oogopslag zien hoe de zone eruit ziet en wat voor bedrijven hier precies zitten.”

De regiodatabank is er voor de regio en maken we samen met de regio. Ook met jou?

Elke zes weken plaatst het Numberz-team nieuwe functionaliteiten en voegen we nieuwe soorten informatie toe. Denk aan uitgebreidere kerncijfers over de regio of manieren om individuele bedrijven te vinden. Zo willen we onderlinge samenwerking en vernieuwing makkelijker maken. Ook houden we je op de hoogte van (online) bijeenkomsten waarop je mee kan denken en mee kan bepalen wat de nieuwe functionaliteiten worden.

De regiodatabank is een project en samenwerking met Regiodeal Zuid- en Oost-Drenthe met als doel de onderlinge samenwerking en vernieuwing binnen Dutch TechZone te versterken.

Wil je meer weten over het doel van de Regiodatabank? Lees het verhaal van projectleider Pieter-Jan Snijders hier of meld je aan voor de Numberz-nieuwsbrief via het contactformulier.